Få hjælp til bisættelsen hos lokal begravelsesforretning

07 marts 2020 astrid_pedersen

Har du for nylig mistet en, du holder af, har du sandsynligvis brug for at sørge. Desværre forholder det sig som oftest sådan, at de opgaver, som relaterer sig til et dødsfald, gerne skal være løst inden for de første fjorten dage til en måned. Begravelse og bisættelse hører til blandt de mere presserende af disse praktiske opgaver, og derfor anbefales det, at du benytter muligheden for at få professionel hjælp hos den lokale bedemand. Ham eller hende finder du typisk i en begravelsesforretning i det sogn, den afdøde tilhørte.

Hvor finder jeg en god begravelsesforretning i Randers?

Auning Begravelsesforretning er din begravelsesforretning i Randers. Hos Auning Begravelsesforretning finder du såvel en dygtig bedemand som alt praktisk materiel, som skal bruges i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Auning Begravelsesforretning ejes og drives af bedemand Orla Pedersen og bedemands assistent Anita Gammelgaard Pedersen – begge oprindeligt uddannede kirkesangere og med mange års erfaring inden for det gejstlige hverv. Når du vælger Auning Begravelsesforretning som din begravelsesforretning i Randers, kan du være sikker på en respektfuld og empatisk behandling.

Auning Begravelsesforretning er leveringsdygtige i såvel kister og urner i bedste kvalitet som bedemands ydelser af den højeste standard. De dygtige medarbejdere varetager alle opgaver, fra kisteilæggelse, transport og klargøring af afdøde over kontakt til det lokale kirke kontor og til indhentning af begravelses hjælp og udfærdigelse og indrykning af dødsannonce.

Du kan også bede Auning Begravelsesforretning om hjælpe, hvis du har brug for assistance forbindelse med andre formalia, eksempelvis fremskaffelse af diverse attester. Bedemanden forestår desuden udfærdigelse af dødsanmeldelse samt godkendelse af denne hos begravelsesmyndigheden. Og hvis afdøde nærede ønske herom, kan bedemanden hjælpe med udsyngning og minde samvær.

Hos Auning Begravelsesforretning får du tilbud om bedemands ydelser til faste lave priser, og undgår dermed grimme økonomiske overraskelser. Du kan kontakte bedemanden på http://auning-begravelsesforretning.dk/