Få en funktionel hørelse igen med et høreapparat

Få en funktionel hørelse igen med et høreapparat

Vi oplever alle en vis nedsættelse af hørelsen med alderen. Dette er naturligt, når man ældes. Nogle mennesker oplever dog dette høretab både kraftigere og tidligere i livet end andre. Og så kan der blive brug for et høreapparat.

Hvornår har jeg brug for et høreapparat?

Hvis du føler at din hørenedsættelse er invaliderende og medfører store gener i hverdagen er det en god idé at opsøge din lokale høreklinik. På en høreklinik kan du nemlig få testet din hørelse således at en ørelæge eller en audiologist kan konstatere i hvilke frekvens områder dit tab af hørelse er mest udtalt. Og samtidig kan du få undersøgt om din nedsatte hørelse skyldes en sygdom eller om der er tale om aldersbetinget høretab.

Hvor kan jeg købe høreapparater i Roskilde?

Er du bosiddende i Roskilde eller nærmeste omegn kan du besøge høreklinikken Speciallægens Høreklinik ApS. Speciallægens Høreklinik ApS har sin centrale beliggenhed i Støden midt i Roskilde hvorfra speciallæge i øre, næse og hals sygdomme Jan Green Toft tilbyder høretest og tilpasning af høreapparat.

Hos Speciallægens Høreklinik ApS kan du altid få tilbudt en gratis høretest som kan afsløre omfanget af din hørenedsættelse. På baggrund af en sådan test vil de dygtige audiologister hurtigt kunne vurdere om du vil kunne have glæde af et høreapparat. Og så kan du få hjælp til at vælge den høreapparat som passer præcis til dig og dine behov.

Speciallægens Høreklinik ApS forhandler høreapparater fra de velrenommerede producenter Oticon, Widex, Signia og GN Resound. Du er således garanteret et høreapparat i høj kvalitet når du lader Speciallægens Høreklinik ApS være din leverandør af høreapparat. Og så kan du handle hos Speciallægens Høreklinik ApS med offentligt tilskud hvis du er beregnet hertil.

Du kan altid kontakte Speciallægens Høreklinik ApS for mere information om høretab og booking af gratis høretest på slhk.dk