Få den rette angst behandling hos professionel psykoterapeut

30 september 2019 admin

Tusindvis af danskere lider af angst – og mange er så hæmmede af deres angst, at de ikke kan gennemføre en normal hverdag. Du ser dem ikke på gaden, fordi de lukker sig inde i deres boliger, af ren og skær angst for at møde livet uden for. Hvis du lider af angst, bør du foregribe problemernes gang, og få den rette behandling inden angsten tager herredømmet over dit liv.

Hvem er angst eksperten Kim Liljehult?

Angst ekspert og psykoterapeut Kim Liljehult har igennem mange år arbejdet målrettet med behandling af angst og med at lære sine patienter om angst håndtering og bearbejdning. Kim Liljehult vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med din angst, uanset om du lider af generaliseret angst panikangst, OCD, social angst, PTSD eller måske en enkelt fobi, som virker hæmmende eller invaliderende for dit daglige liv.

Når Kim Liljehult arbejder med angst ramte patienter, anvendes udelukkende evidens baserede metoder, som har dokumenteret effekt, og som er godkendte efter alle standarder og retnings linjer udstukket af Dansk Psykoterapeut Forening. Dette betyder dog ikke, at selve behandlingen er standardiseret og firkantet. Kim Liljehult arbejder holistisk med det individuelle menneske som en helhed, hvoraf angsten blot udgør et enkelt aspekt. Angst er en lidelse, som er dybt forankret i sindet og i personligheden – og derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i individets unikke historie.

Hos Kim Liljehult vil du således være garanteret en grundig udredning, således at behandlingen kan tilrettelægges til netop dine behov. Kim Liljehult har stor erfaring med denne proces gennem sit arbejde og uddannelse som psykoterapeut, traume terapeut og mindfulness coach. Du er i sikre hænder hos Kim Liljehult – og du vil med garanti opleve hurtige og gode resultater allerede efter første session.

Du kan kontakte Kim Liljehult, og læse mere om hans tilgang til behandling for angst, på angstekspert.dk