Få den bedste hjælp til begravelsen hos den lokale bedemand i Sønderborg

Få den bedste hjælp til begravelsen hos den lokale bedemand i Sønderborg

Når et nært og kært menneske afgår ved døden, er det ikke unormalt at man bliver nærmest lammet af sorg og savn. Der er desværre ofte ikke rigtig tid til at hengive sig til disse følelser i ugerne umiddelbart efter dødsfaldet. Disse er nemlig spækket med praktiske opgaver, som skal løses i en fart. En begravelse skal helst finde sted inden fjorten dage efter et dødsfald – og her kan du med stor fordel få en dygtig bedemand til hjælpe.

Hvilken bedemand i Sønderborg skal jeg vælge?

Havde din kære afdøde sin sidste bolig i Sønderborg eller andet steds på skønne Als kan du med fordel vælge at overlade begravelses eller bisættelses forberedelserne til Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning. Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning har mange års erfaring inden for bedemands faget, og har siden 2003 hjulpet mange pårørende til afdøde alsinger til et smukt og værdigt sidste farvel.

Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning ejes af bedemand Steen Kristensen, som i samarbejde med Gitte Janeke Jørgensen Kristensen driver forretningen på særdeles professionel vis. Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning blev som første bedemand i Syd- og Sønderjylland ISO9001-certificeret under brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for en professionel og etisk forsvarlig begravelses hjælp.

Uanset om den afdøde ønskede sig en diskret ceremoni med kremering og efterfølgende urne nedsættelse eller spredning af aske, eller om der skal foretages en klassisk jordfæstelse med tilhørende gudstjeneste, kan Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning sørge for at få dette sat i værk i samarbejde med præsten og graveren som er tilknyttet kirken hvorfra begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Du kan trygt regne med at alle detaljer angående begravelses forberedelserne er på plads når du vælger Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning som din bedemand i Sønderborg.

Du kan læse mere om Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning, og kontakte de dygtige bedemænd direkte, via hjemmesiden als-begravelse.dk