En kaffeknallert får kaffen let omkring

En kaffeknallert får kaffen let omkring

Det er næsten uhyggeligt, hvordan vi mennesker mange af os har brug for kaffe for at fungere, specielt om morgenen for at kunne vågne godt nok.

I gamle dage vågnede man af sig selv og havde tid til at vågne ordentligt, før man tog på arbejde eller ordnede ens gøremål efter ens eget behov og tider, og resultaterne havde blot effekter derefter, men sådan kunne man lide at leve det.

Nu om dage skal firmaer være strømlinede, så alle skal møde ind samtidig, om de kommer fra nær og fjern.

Havde man så problemer med at få børnene til at sove, man selv sov dårligt, eller man vågnede mange gange i løbet af dagen, så er der bare ingen kære mor her: Man skal på arbejde – og løsningen til at fungere bliver kaffe.

Vi har helt vænnet os til at skulle have så meget kaffe i løbet af en dag, at vi ikke tænker over, hvor meget vi egentlig drikker af det, selvom det ikke er decideret sundt i store mængder.

Få kaffen lettere med en kaffeknallert

Finten bliver så også, at hvis man skal skynde sig ud og på arbejde om morgenen, så får man ikke ens “nødvendige” morgenkaffe hjemmefra, og man har heller ikke tid til at svinge ind på vejen og købe noget kaffe.

Og kaffen på ens arbejdsplads er sådan noget industrikaffe af den billige slags, der virkelig smager elendigt.

En løsning til virksomhederne kunne være at leje sådan en kaffeknallert, der kan være placeret udenfor, så man kan nappe en kaffe i pausen, eller man kan have den holdende i en foyer, hvis der er plads til det.

Man har også mulighed for som private at leje den slags til for eksempel arrangementer eller lignende, hvor man gerne vil tilbyde mulighed for at kunne nappe sig kaffe af forskellige typer og i god kvalitet.