En installatør i fysisk og mere elektronisk art

29 oktober 2019 admin

Når man taler om at installere noget, hvad forestiller du dig så i det givne scenarium? 

Er det noget med, at en el-installatør kommer ud til dig og opsætter en stikkontakt i kontakt med resten af relæet?

Eller er du mere ud i noget, hvor din computer spørger, om den må installere en opdatering, eller du selv henter et program ned, som maskinen så spørger, om den skal installere for dig?

Dette skel kan nemlig ofte handle om, hvilken generation man er fra, og hvor ferme man er til elektronik i den fysiske og mere overførte betydning.

For de fleste el-installationer skal man ikke selv give sig i kast med at lave, og der er endda også lovkrav om, at man skal have en autoriseret elektriker ud for at ordne det hos en.

Med software og lignende så kan ens maskine ofte klare den slags selv, og har man virkelig teknisk snilde, så kan man ofte vælger en brugerdefineret måde at installere det på, så det ikke bare sker per automatik.

Virker dette ikke, så skal man ofte have fat i en kyndig vejleder, om dette så er en ven, en PC-reparatør eller en IT-supporter i det firma, man måske er ansat i, og hvor installationen skal foregå.

Ellers er det jo med at fejlsøge på ens maskine, hvis man har travlt med at få lavet installationen og håbe, man kan finde en løsning selv.

Men udtrykket med at installere noget er efterhånden gået hen og blevet associeret med software og computere, men derfor taler man stadig om at installere noget af fysisk art, selvom den yngre generation nok vil tro, det er et udtryk, der er hentet fra computer-verden – selvom det er omvendt.

Skal du for resten have installeret nogle el-installationer, så er hjælper her i form af https://www.knudpetersenfilskov.dk/