En blomstrende idé…

En blomstrende idé…

Kig forbi en skøn blomsterhandler på Østerbro og gør hverdagen lidt mere duftende og dejlig. Friske blomster påvirker både indeklima og humør positivt – og så bliver man aldrig træt af at kigge på en smuk buket. 

Hver dag er noget særligt!

Du behøver ikke vente på en særlig anledning for at købe eller give blomster – hver dag er en særlig anledning, hvor du kan give blomster til både dig selv og andre. Alle bliver glade for en smuk buket, og med en dygtig blomsterhandler på Østerbro behøver du ikke lede længe efter fantastiske roser, farverige buketter eller fine dekorationer. 

Hvor finder du den perfekte brudebuket?

Er du på jagt efter den perfekte brudebuket til din vordende brud – eller måske til dig selv? Så handler det om at udtrykke dine ønsker – for lige netop dén buket kan sagtens laves. Der er forskellige sæsoner for forskellige blomstersorter, men du kan få de mest almindelige året rundt – så der er ingen grund til at gå på kompromis med dine ønsker.

En brudebuket er den vigtigste blomsterdekoration til et bryllup og en afgørende del af brudens udstyr. Lad blomsterhandleren få frie hænder til at sammensætte en unik og spændende buket til dit bryllup, eller få bukketten bundet præcis efter dine ønsker og drømme.

Pynt op med blomster

Det er ikke kun til bryllup og begravelse, at du kan pynte op med blomster – enhver fest eller særlig anledning føles som noget særligt, når friske blomster pryder bordet og pynten. Gør noget særligt ud af næste fødselsdag, eller lad den eneste ene nyde en hjemmelavet middag ved et smukt blomsterpyntet bord.

Husk også blomsterpynten til studenternes sommerfest, Sankt Hans aften med vennerne eller påskefrokosten – alting bliver mere frisk og elegant med smukke blomster i koordinerede farver. Og så er en blomstrende værtindegave som regel altid mere værdsat fra den lokale blomsterbutik end den lokale tankstation…