Din lokale maler i Silkeborg kan hjælpe med renovering af bolig

25 januar 2020 astrid_pedersen

Det er altid sjovt og spændende at sætte sin nye bolig i stand. Man har som nybagt bolig ejer mulighed for at sætte sit helt eget personlige præg på et hus eller på en lejlighed – også selv om det ikke er den helt store forkromede renovering, som skal til.

I mange tilfælde kan et stykke grundigt og vel udført malerarbejde gøre en kæmpe forskel, og samtidig slette alle spor af forrige beboer. Er boligen ellers sund og rask, og skal du ikke have fjernet vægge, muret nye op, lagt nyt gulv eller foretaget lignende gennemgribende forandringer i boligen, kan du således nøjes med at hyre en dygtig maler.

Kan jeg selv male min nye bolig?

Mange vælger selv at forestå malerarbejdet når de køber bolig. Dette sker ofte ud fra spare hensyn. Men hvis du tænker hele scenariet igennem, er der faktisk ikke det vilde at spare. Du skal stadig bruge penge på udstyr og materialer – for eksempel pensler og ruller, spande og bakker, sandpapir, spartelmasse, og afdæknings materialer.

Du skal bruge tid på disse indkøb, og på forberedelse af malerarbejdet. For eksempel kan du roligt sætte en halv til en hel dag af til afdækning og slibning af vægge – per rum. Sidder der gammelt, slidt tapet på væggene, skal du belave dig på et stykke tidskrævende og slidsomt arbejde med at pille dette ned. Og skulle det vise sig, at pudset inden under er i dårlig forfatning, skal du ud i et større stykke reparations arbejde.

Få hjælp til maling af dit nye hjem fra professionelt hold

I stedet kan du vælge at alliere dig med et professionelt malerfirma, som på langt kortere tid – og med større ekspertise – kan skabe det resultat, du drømmer om. Få mere information, og et godt tilbud på malerarbejde, på gormlynge.dk