Derfor skal husets fuger vedligeholdes

Derfor skal husets fuger vedligeholdes

Som boligejer kan der hurtigt ophobe sig en liste med ting, der skal vedligeholdes på boligen. Det gælder alt fra havearbejde, algebekæmpelse og til vedligeholdelse af boligens facade. Facaden er en af de ting, som er særligt udsat af den vind og det vejr, vi har i Danmark. Det sætter også sine spor på de fuger, der kan være, hvis man har en bolig i mursten. 

Selvom man måske ikke tænker over det, så har fugerne meget at sige for en bolig. Det gælder både ift. boligens æstetik men også ift. hvor sundt huset er. Hvis man har fuger, der har revner og sprækker, så kan det med tiden give fugtskader i huset. Ødelagte fuger kan også være med til, at mursten nedbrydes hurtigere – og det er der selvfølgelig ingen husejere, der ønsker. 

Få hjælp til fugning i Slagelse

Hvis du har besluttet dig for, at dine fuger kunne trænge til en kærlig hånd, så er der god hjælp at hente. Og der er alle gode grunde til at hyre hjælp, hvis man ikke selv har erfaring med fugearbejde. 

Når der skal fuges eller omfuges, så kræver det, at man har den rette på opgaven. For i sidste ende så er fugerne noget, som er meget tydelige på ens facade – især hvis arbejdet ikke er pænt. 

Hvis du har en ødelagt fuge, som skal omfuges, så er der en masse ting, man skal igennem. Først skal den eksisterende fuge fjernes. Det i sig selv kan være utrolig tidskrævende og man skal have de rette materialer. En fugefræser er f.eks. et must, når gammelfugemasse skal fjernes. Man skal fjerne fugen indtil, at man kommer til mørtel, der er bæredygtigt. Den vurdering er en professionel god til at tage. Herefter skal man rense fugerne, murstenene skal vandes, og disse er blot nogle af de ting, man skal igennem, før man skal fuge. 

Kom derfor godt fra start her, hvis du skal have hjælp til fugning i Slagelse