Derfor skal du vælge altaneftersyn

27 april 2022 silje_hansen

advertorial

En altan er fantastisk at have i tilknytning til ens bolig. En altan giver dig et ekstra rum, hvor du være udenfor. Særligt når foråret melder sin ankomst, er det fantastisk at kunne trække sig ud på sin altan for at nyde det gode vejr. Her kan du nyde morgenkaffen, læse avisen eller slappe af med familien. Der er sjældent noget der slår det at kunne sidde udenfor under åben himmel og betragte udsigten fra din bolig. 

Der er derfor mange der vægter det højt at der som minimum følger en altan med, når de køber en lejlighed eller bolig. Som regel er de fleste altaner også med tag over hovedet, hvis det er en del af et lejlighedskompleks. Det vil sige, at du har mulighed for at kunne bruge altanen hele året rundt, da der ikke kommer regn ind. 

altaneftersyn

Hvorfor skal du få lavet et altaneftersyn?

En altan af beton kan ikke holde sig for altid, selvom materialet er stærkt og bygningskonstruktionen er god. Typisk kan du forvente af en altan har en levetid på ca. 50-100 år alt efter, hvordan den er bygget. Når det er sagt så er en altan udsat for fugt og kulde i løbet af året, hvilket kan betyde at levetiden bliver mindre.

Her er det vigtigt, at du løbende får undersøgt altanen for at sikre, at der ikke sker nogle skader, som kan koste dig en del penge at få lavet. Det kan også være en fordel for din egen sikkerhed at få lavet et altaneftersyn, så du ikke skal bekymre dig om det kan holde, når du sidder udenfor sammen med familien. 

Hvem tilbyder professionel og prisbillig altaneftersyn?

Hvis du leder efter en virksomhed som er specialiseret i altaneftersyn, så kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til betonundersogelse.dk. De har stor erfaring med tilstandsundersøgelser af altaner.

Flere nyheder