Den grundige rengøring, når en maler har været på besøg

Den grundige rengøring, når en maler har været på besøg

At få gjort rent efter malerbesøg kan være noget af en omgang, og det er da også forskellige fra malerfirma til malerfirma, hvor meget der bliver rent fra deres respektive side, så derfor bliver det lidt af en fælles indsats.

Man spørger jo sjældent, hvor meget der bliver ordnet, efter arbejdet er udført af en maler, når man hyrer sådan en – man er forståeligt nok mest interesseret i, at arbejdet bliver udført nogle gange.

Dog kan det være, at man nogle gange kan få et afslag i prisen eller til en billigere pris, hvis man bliver enige om, at kunden selv gør rent efter arbejdet; det kan komme alle til gode, så maleren kan komme hurtigt videre i teksten, og man som kunde selv sparer nogle penge.

Men ofte ved man det først, når arbejdet står for døren og skal ordnes, hvor meget der er at gribe til af arbejde.

Man kan være ret så sikker på, at malerens eget udstyr, der kan og nok også skal bruges igen, bliver taget med at maleren, for ellers er det jo bare spild, og man ender med at have udgifter galore til den slags udstyr, hvis man hele tiden skal hen at købe det.

Desuden må en kunde faktisk ikke bruge den slags selv bagefter, hvis det bliver efterladt, da det er købt til firmabrug.

Men ellers er der jo sådan noget som afdækning, afdækningstape med videre, som nok dominerer det meste af det, som skal fjernes bagefter.

Her skal man gerne være ret sikker på, at det hele er tørt, før man begynder at fjerne det, så man ikke klatter med maling andre steder.

Men det er heldigvis ret så nemt at fjerne, og det meste kan smides ud i samme affaldsspand, om der er affaldssortering eller ej.

Hyr i den forbindelse en maler i Hjerting.