De fleste ville ønske, de var lige så gode som en konditor

De fleste ville ønske, de var lige så gode som en konditor

Det viser bare, at man lige har det ekstra overskud, når man kan bage en kage til at tage med ned i SFO’en for ens børn, eller hvor de nu befinder sig, så de kan dele lidt kage rundt.

Det behøver ikke være til en fødselsdag, hvor man føler sig lidt forpligtiget til at lave den slags; det kan jo bare være for at gøre noget ekstra ud af dagen.

Det er lidt snyd, når man bare køber kagen, fordi de moderne mennesker gerne skal udvise overskud på en måde, som det aldrig er set før.

Men det er jo egentlig lidt en skævvridning af tankegangene her.

For en konditor, såsom https://www.konditor-bager.dk/hoejene/ , kan jo nok lave noget meget mere spændende, end du nogensinde kommer til at kunne frembringe.

Desuden laver de kagerne med videre med fuldt fokus på det, mens du kan have travlt med at få børnene ud af døren.

Sig tak til din konditor!

For selvom man måske endelig har fået lavet den kage færdig, så er den måske ikke gennembagt, eller børnene har lige hostet ned på den, mens man kiggede væk.

Den kan da spises, men den er ikke ligefrem lækker, men man kan ikke nænne at sige det, fordi det trods alt var imponerende, at vedkommende kunne finde tid til det (og det kunne personen så måske alligevel ikke).

Godt nok koster det måske lidt mere med en god kage fra en konditor, end hvis du laver det selv, men du sparer meget tid på den måde, og du støtter også din lokale konditor.

Og det er jo ikke bare kager til børnene, som de kan lave: det kan være alt fra onsdagssnegle til arbejdspladsen, fastelavnsboller og videre til den store bryllupskage.

Lad dog ikke den slags være et sats, om det bliver godt, køb det fra din lokale konditor.