Broderi får dit arbejdstøj til at skille sig ud

30 september 2019 admin

Når dine ansatte går rundt med deres arbejdstøj i byen, giver det lidt gratis reklame for dig, hvis din virksomheds navn står på det. Derfor er det en god ide, at du får skrevet navn og eventuelt et slogan på alt det arbejdstøj, du giver til dine ansatte. 

Men hvordan skal det lige skrives på? Du kan selvfølgelig få det trykt på, men det kan hurtigt komme til at se lidt slidt ud – ikke mindst efter et par ture i vaskemaskinen. Vil du have en langt mere holdbar løsning, er det derfor en god ide for dig, at du får det broderet på. Det behøver ikke at være som korssting, som din mormor lavede, men en tæt brodering med en maskine, der arbejder hurtigt og effektivt. 

Broderi på dit arbejdstøj giver bogstaver, der er tydelige at se, og som holder i lang tid fremover. Derfor vil det være en langt mere langsigtet løsning. 

Bor du i det vestlige Jylland, kan du med fordel besøge Svane Broderi. De står for brodering i Nykøbing Mors og omegn og kan hjælpe dig med alle tænkelige former for opgaver. De har en stor maskine med hele seks hoveder, hvilket gør, at de kan løse nogle meget store opgaver for dig. Selv hvis du vil have et kæmpe logo til at dække hele ryggen på en arbejdsbluse, kan de altså sørge for det. 

Udover broderede navne og logoer fremstiller de også facadeskilte. Det er en anden måde for dig at gøre opmærksom på din virksomhed. Med et facadeskilt kan alle tydeligt se, hvor din virksomhed holder til henne. Det handler netop om, at du sørger for at gøre det tydeligt for dine kunder, hvor du er henne, så de nemt kan finde dig – også selvom de ikke vidste, at det var din virksomhed, de ledte efter!