Bliv fri af gamle vaner med hypnose i Aabenraa

Bliv fri af gamle vaner med hypnose i Aabenraa

Hænger du fast i dårlige vaner, angst eller måske en depression? Så bør du prøve med en hypnose.

Hvad kan jeg opnå med hypnose?

Hvis du ønsker hjælp til hurtig forandring af dit liv, for eksempel ændre på dårlige vaner eller udskifte forældede overbevisninger med mere formålstjenlige af slagsen, er hypnose eller hypnoterapi vejen frem.

Gennem hypnose eller hypnoterapi vil din terapeut nemlig kunne få direkte adgang til din underbevidsthed uden at skulle igennem mange beskyttende lag af bevidste tanker først.

Du vil så at sige kunne ændre dine uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre indefra og ud. Disse bygger nemlig på instrukser fra den ubevidste del af dit sind. Og når disse instrukser strider imod de ønsker du har for dit liv er det at du hurtigt kan komme til at føle at du er kørt fast.

Under hypnose eller hypnoterapi vil din terapeut erstatte de gamle instrukser, som indtil videre har været styrende i din tilværelse, med nye. Disse nye instrukser skal hjælpe dig til at styre dit liv i den retning du ønsker. Uanset om det handler om vægt tab, styrkelse af dit selvværd, eller måske bekæmpelse af en angst lidelse vil du gennem hypnose så at sige kunne skyde genvej til heling.

Hypnose eller hypnoterapi fungerer således perfekt i kombination med samtale terapi, for eksempel kognitiv eller metakognitiv terapi. Du vil hurtigt kunne opleve fremskridt med hypnose. Og du vil blive ekstra motiveret for selv at følge din nye vej ud i livet.

Hvor kan jeg få terapeutisk hypnose i Aabenraa?

Er du bosat i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet Aabenraa, kan du med fordel opsøge den dygtige hypnoterapeut Nicole Hertz. Hos Nicole Hertz er du i trygge og professionelle hænder. Nicole Hertz har mange års erfaring med hypnoterapi og hypnose. Læs mere på https://www.nicolehertz.dk/hypnose