Bedre udnyttelse af energien med effektiv køleservice

Bedre udnyttelse af energien med effektiv køleservice

Er du i markedet efter en metode hvorpå du kan optimere dit energi forbrug? Så kan du få kvalificeret hjælp hos Give Køleservice.

Køleservice til landbrug og bedrift

Uanset om du som landmand beskæftiger dig med agerbrug, afgrøder og plante avl, eller om du har store besætninger af eksempelvis kvæg eller svin på stald, kan du have glæde af køleservice løsninger fra Give Køleservice. Give Køleservice er eksperter i at finde på innovative løsninger til landbruget – og du vil med sikkerhed kunne få en mere effektiv udnyttelse af den anvendte energi, når du benytter dig af moderne køleservice.

Du kan for eksempel kombinere kartoffelkøling med et jordvarme anlæg nedlagt i din kartoffelmark, som tempererer jorden omkring afgrøderne og dermed giver bedre vækst betingelser samtidig med at du får brugs og cirkulations vand i dit stuehus varmet op. Eller hvad med at tilslutte en varmepumpe til dit malkningsanlæg, så den varme, som genereres heraf, kan udnyttes i din bolig?

Køleservice til erhverv, produktion og industri

Give Køleservice hjælper gerne, når der skal installeres effektive løsninger i erhvervsbygninger, detailbutikker eller industrikøkkener – eventuelt i forbindelse med frost og køle rum, kølediske og lignende.

Give Køleservice står til rådighed med såvel rådgivning som med det praktiske arbejde i forbindelse med montering og installation. Du kan også få hjælp til installering af klimaanlæg i din industrivirksomhed – og Give Køleservice har mange års erfaring med at montere air condition anlæg i kontormiljøer og i eksempelvis serve rum.

Opvarmning og nedkøling af private boliger

Som privat bolig ejer kan du også få glæde af Give Køleservices ekspertise og erfaring. Skal du have installeret en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, hjælper Give Køleservice gerne med såvel udvælgelse af den rette model som med opsætning og installering – og med efterfølgende vedligeholdelse. Læs mere på gkservice.dk