Arbejder en tømrer kun med træ?

Arbejder en tømrer kun med træ?

Det er soleklart, at man har nogle opfattelser og for den sags skyld fordomme om nogle erhverv, når man skal forestille sig et ærkeeksempel med det, specielt hvis man ikke har forstand på med egen erfaring eller har fulgt med i udviklingen i et fag.

Tømrerfaget er jo ikke længere noget, der er låst fast til at se en tømrer i århus blandt andet, der ligger i sit lille værksted med gammeldags fukssvanse og store slagbænke, hvorved han i hånden laver alt arbejdet manuelt, hvor tingene tager den tid, de tager.

Der er jo sket en radikal stor udvikling på den front, hvor der både er kommet nyere metoder til, så man som tømrer kan arbejde hurtigere, men der er også kommet alverdens værktøj til, der gør, at man kan arbejde markant mere effektivt og næsten lave ting, der før ville tage flere dage på få timer.

Det er erstatter næsten at have folk ansat, så man kan holde udgifterne nede og være mere tjep for kundernes skyld.

Men derfor er det ikke kun træ-materialer, som en tømrer er låst fast i at bruge.

Det er da klart, at for mange tømrere så er det hovedsageligt dette materiale, som de foretrækker at arbejde med, men de er dog ikke fastlåst i at skulle bruge den slags udelukkende.

Og det kommer især an på kundernes ønsker.

Selvfølgelig kan ikke alt lade sig gøre, men tag nu for eksempel andersnorgaard.dk, der vil gøre alt, hvad der skal gøres, for at møde kundernes ønsker til en given opgave.

Her kan man ikke udelukkende benytte sig af materiale af træ, hvis der ønskes noget andet, eller hvis opgaven fordrer, at man benytter sig af noget andet materiale.

Her må man så, hvad man kan yde af løsning, og netop andersnorgaard.dk vil forsøge at møde kundernes ønsker her.