Mangler du opbevaringsplads i hjemmet?

12 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du mangler opbevaringsplads i dit hjem, så er du langt fra den eneste. Det kan måske skyldes, at du bor i en lejlighed, hvor der ikke er plads til alle dine ting og det samme gør sig gældende for dig, der bor i hus. Uanset hvad, så oplever mange, at de ikke har plads nok og der opstår derfor et problem.

Det er ikke sikkert, at du lige står og har mulighed for at flytte et sted hen, hvor du får mere plads og du skal derfor på en eller anden måde finde noget opbevaringsplads. Læs med og bliv inspireret. 

 

image

 

Lej en container 

Vores første idé til dig, der mangler opbevaringsplads, er at leje en container. Det er en mulighed, der tilbydes af forskellige virksomheder og du kan typisk få containeren leveret hjemme ved dig selv. Det er en smart løsning, da du på denne måde har dine ting tæt på dig, selvom de ikke ligger og fylder i dit hjem. Det er dog måske ikke det fedeste at have en container stående på sin grund, så det er måske mere en midlertidig løsning indtil du får noget større at bo i. Du kan læse mere om dine muligheder for at leje en container her: https://www.viborgrenovation.dk/containudlejning 

Lej et depotrum 

Hvis du bor i lejlighed – eller måske ikke har en særlig stor have eller grund – så er det slet ikke sikkert, at du har mulighed for at leje en container. I hvert fald ikke, hvis den skal opbevares på egen grund. Men bare rolig, der er også en løsning til dig. Det er nemlig muligt at leje et depotrum, hvor du kan opbevare de ting, som du ikke har plads til derhjemme. Rummene kommer i forskellige størrelser og prisklasser og der er derfor uden tvivl et rum, der passer til dig og dine behov. 

Du kan også vælge at undersøge dine muligheder for at leje et rum privat. Der er typisk nogle, der har plads til overs, som gerne udlejer et skur eller en lade.