Hvornår skal du bruge en vvs’er?

08 juni 2021 Steffen Hansen

Har du problemer med gamle rustne rør, tilstoppet afløb eller noget helt tredje, så er der hjælp at finde hos en vvs’er.  En vvs’er er specialiseret i vand og afløb, og her kan du få professionel og kyndig hjælp med netop det problem, som du måtte have. Med andre ord, så er en vvs’er den, som fikser alle dine indvendige rør i enten hus, lejlighed eller noget tredje. 

Læs med her i hvilke situationer, du skal/bør tilkalde en vvs-mand.

 

 

Håndvask og toilet

Nogle af de ydelser, som en vvs’er kan hjælpe med, er bl.a. montering af rør på badeværelset. Har du lige fået nyt toilet eller håndvask og havnet i vanskeligheder med tilkobling af rør og afløb, så kan du tilkalde en vvs’er. På denne måde sikrer du, at du pludseligt ikke står med vand uønsket steder. Selvom du gerne selv vil fikse problemet, kan du være nødsaget til at henvende dig til en, der kan løse problemet sikkert og måske kan gøre det hurtigere. 

Radiator og varmerør

Driller radiatoren eller varmen i gulvet? Når årstiderne skifter kan det være frustrerende, når varmen i gulvet eller ens radiator ikke fungerer, som det skal. Her kan en vvs’er lokalisere problemet, og sikre, at problemet ikke opstår igen efter kort tid. Det kan være, at et hul på et rør kræver en udskiftning eller der blot er en utæthed, der hurtigt kan fikses. 

Opvaske – eller vaskemaskiner

Det kan ske, at ens opvaske – eller vaskemaskine på et tidspunkt stejler og måske kommer til at lække vand. Det kan f.eks. være nogle rørforbindelser, der er usikre og gør, at vandtilstrømningen skaber enten lækage eller tilstoppelser.  Her vil en vvs i Nakskov også være den person, som du skal henvende dig til. Vvs’eren kan vurdere, om det kræver udskiftning af maskine eller om det blot handler om et par udskiftninger af rør eller udrensning af filtre.