Lad en professionel massør fjerne dine spændinger

03 februar 2021 astrid_pedersen

I Danmark vinder professionel massage større og større popularitet. Dette skyldes, at danskerne har indset vigtigheden af at passe godt på kroppen. Og samtidig får flere mennesker hver dag øjnene op for massagens virkninger, som strækker sig langt ud over wellness.

Massage kan modvirke stress

En af de helt store fordele ved massage er at kroppen får et tiltrængt pusterum. Mens du ligger på briksen og slapper af sker der en hel masse i kroppen selv om den ligger helt stille. Når massøren med æltende strøg bearbejder muskler og bindevæv vil kroppen reagere med at frigive endorfiner. Endorfiner er en form for signal stoffer som forbindes med glæde, lykke og eufori.

Når endorfin niveauet i kroppen øges ser det sympatiske nerve system det som en anledning til at slappe af. På den måde kan du faktisk nulstille kroppen og lindre symptomer på stress gennem massage – og det helt uden at du selv behøver at løfte en finger!

Massage kan give mere energi i hverdagen

Der ud over vil du gennem massage kunne opnå større bevægelighed og smidighed i såvel muskler og bindevæv som i led og ligamenter. Massagen har nemlig den godgørende effekt at den løsner spændinger og sørger for en øget blod gennemstrømning i musklerne.

Derved tilføres vævet ilt og næring, og myoserne opløses. Når du således spænder af i kroppen vil du kunne få en bedre og dybere nattesøvn hvilket vil gøre dig friskere og mere veloplagt i løbet af dagen. Og så er den onde cirkel af træthed og udmattelse med endnu flere spændinger til følge brudt.

Få professionel fysiurgisk massage i København og på Frederiksberg

Er du bosiddende i hovedstads området kan du med fordel vælge Kaatsu Massage som din faste massør i København. Læs mere, og bestil tid til massage online via hjemmesiden kaatsumassage.dk.