Få den bedste hjælp til istandsættelsen hos en erfaren VVS installatør

06 juli 2020 astrid_pedersen

Når du står for at skulle udføre renovering af din bolig, og denne renovering inkluderer ombygning af bad eller køkken, bør du kontakte en autoriseret VVS installatør som noget af det første. En sådan er nemlig påkrævet i forbindelse med det arbejde som skal udføres på de faste VVS installationer i bygningen.

Dem må du under ingen omstændigheder selv rode med, da du kan komme til at forårsage alvorlige skader på såvel materiel som på andre mennesker. Og er uheldet ude, er det meget lidt sandsynligt at din forsikring vil dække eventuelle skader. Det kan med andre ord være dyrt at prøve at spare udgiften til en autoriseret VVS installatør.

Hvem er West Entreprise ApS?

West Entreprise ApS er din VVS-installatør i Hillerød og resten af Nordsjælland og Frederikssund. West Entreprise ApS er ejet og drevet af Palle West, som er tredje generation af VVSer og således har en indgroet passion for netop dette fag.

Palle West startede virksomheden West Entreprise ApS i 1999 under navnet P.W. Blik & Varmeteknik, og har siden udviklet firmaet til at omfatte alt inden for total entreprise. West Entreprise ApS’ hoved område er stadig VVS arbejde, men også blikkenslager opgaver og diverse arbejde inden for service og spjæld, jordledning, trykprøvning og lækage sporing samt diverse forsikrings opgaver varetages den dag i dag af West Entreprise ApS.

Hos West Entreprise ApS kan du være sikker på at få en professionel VVS service i øjenhøjde.

West Entreprise ApS sætter en stor ære i at gøre kunden tilfreds og i at udføre et stykke forsvarligt VVS arbejde. Derfor vil du altid opleve at få realistiske estimater og kvalificeret rådgivning i forbindelse med dine VVS opgaver. På den måde sikrer West Entreprise ApS at du ender med en løsning som passer præcis til dine ønsker og præferencer. Du kan blive klogere på hjemmesiden westentreprise.dk