Find kagen til den store dag!

31 marts 2020 anne-mette_hansen

Et af de allervigtigste elementer i et bryllup er en helt igennem perfekt bryllupskage. Det skal opfylde alle ens ønsker, men også imponere gæsterne. De skal gå hjem og snakke om bryllupskagen længe efter brylluppet. Dog skal den også være til at betale. Derfor er det en god idé at foretage research. Undersøg hvad forskellige bagere og konditorer tilbyder. Kan de lave den kage, som du drømmer om – vel og mærke til en fornuftig pris?

5 gode råd til at vælge bryllupskage

Der er mange ting at overveje, når man skal vælge den perfekte bryllupskage. Her får du 5 gode råd:

1. Beslut dig for kagens baser – bunde, creme osv. – hvad kan du godt lide, og hvad foretrækker dine gæster?

2. Hvordan drømmer du om, at kagen skal se ud? Tænk på andre bryllupskager du har set, og research gerne online for at finde inspiration. 

3. Hvor stor skal kagen være? Find ud af, hvor mange gæster kommer der til brylluppet. Der skal være nok til alle. Og husk, at det øverste lag af kagen skal gemmes i fryseren og spises på jeres 1 års bryllupsdag. 

4. Hvad er budgettet? Man kan få fine bryllupskager fra 40-50 kr. pr. kuvert, men man kan bestemt også få nogle, der er meget dyrere. Overvej derfor, hvor meget du er villig til at bruge på din bryllupskage?

5. Kender du nogle steder, der laver bryllupskager? Hvis ja, så er det jo som udgangspunkt et godt sted at starte. Måske har du fået en konditor anbefalet af andre, der er blevet gift for nylig?

Køb din bryllupskage i Hjørring hos Konditorbager

Konditorbager er et oplagt valg, hvis du skal giftes i eller i nærheden af Hjørring. Denne konditor har med mange års erfaring stor ekspertise i at skabe unikke bryllupskager. Ovenikøbet til rigtig gode priser. 

Kontakt Konditorbager, og kom lidt tættere på at finde den perfekte bryllupskage i Hjørring.